Великден 2018

12 апр. 2023

*Зелена салата с яйце250 гр.
/зелена салата, пресен лук, репички, краставици, яйце/
8,90 лв.
*Агнешка курбан чорба 300 гр.
/агнешко месо, ориз, моркови, масло, яйца, подправки/
6,90 лв.
*Агнешка дроб сърма300 гр.
/агнешки комплект, ориз, домати, моркови, гъби, яйце/
9,90 лв.
*Пресни картофи с чесън и копър300 гр. 9,90 лв.
*Агнешко печено400 гр. 29,90 лв.
*Тирамису160 гр. 10,90 лв.

call Телефон за резервации: